Merchandise - vv GOZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Merchandise

Merchandise

De merchandise kraam was een groot succes op de Open Dag en ook in de weken erna is er flink besteld door alle leden. Dank jullie wel daarvoor. Alle bestellingen van de Open Dag en alle online bestelling tot maandag 11 september zijn meegenomen in de bestelling. We verwachten dit eind september binnen te hebben, waarna het ingepakt kan worden. Degene die besteld hebben, krijgen vanzelf een mail dat het opgehaald kan worden. Houd hiermee rekening voor de laatste week van september of eerste week oktober. Wanneer er nog niet betaald is, wordt dit bij afhalen direct verrekend.

Uiteraard kan er besteld blijven worden. Echter, hebben we niet alles voorradig en bestaat de kans dat deze bestelling later compleet gemaakt wordt. Dit geldt voor alle bestellingen ná zondag 10 september.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

Jubileumsjaal

€ 13,95

Een heerlijke gebreide sjaal voor van de winter of gewoon voor de support van onze club. De vorige GOZ-sjaals zijn een groot succes gebleken en daarom kan een jubileumeditie niet ontbreken in onze merchandise lijn.

Beanie EST. 1949

€ 12,95

Een warme muts uit onze EST. 1949 lijn voor de winterse wedstrijden. Door de casual uitstraling ook in vrije tijd te dragen. De muts is verkrijgbaar in één maat die voor zowel kinderen (vanaf 10-12 jaar) en volwassenen te dragen.

T-Shirt EST. 1949

€ 24,95

Een casual T-shirt van onze EST. 1949 lijn met een geborduurd logo op de voorkant van de borst. Het oude GOZ logo komt geborduurd op de mouw terug. De shirts zijn van het merk Clique en verkrijgbaar in maat 128 t/m 3XL.

Hoodie EST. 1949

€ 42,95

Ideaal voor in de winter. Deze hoodie van onze EST. 1949 lijn met dezelfde borduursels als het shirt. De hoodie voelt erg zacht aan van binnen. Verkrijgbaar in maten 128 t/m 3XL.

Pet EST. 1949

€ 14,95

Deze pet kan niet ontbreken in de EST. 1949 lijn. De casual pet is er voor zowel kinderen, als volwassenen en is verstelbaar aan de achterkant.

GOZ Bidon

€ 4,95

Ideaal voor de training of mee te nemen naar school of werk. Deze bidon heeft een inhoud van 700ML.

Sleutelhanger GOZERTJE

€ 4,95

Neem GOZERTJE altijd met je mee met deze rubberen sleutelhanger. Leuk voor je sleutelbos of voetbaltas!

GOZ Paraplu

€ 21,95

Voor de echte GOZ-ers die in weer en wind langs de zijlijn staan, hebben we eindelijk een echte GOZ-paraplu.

Robey Jubileumshirt

€ 24,95

Een collectorsitem: het jubileumshirt van Robey in de EST. 1949 lijn. Het shirt is het Crossbar model van Robey en kan unisex gedragen worden. Het shirt is voorzien van het jubileumlogo, EST. 1949 bedrukking en de goudkleurige 75 op de achterkant refererend aan het 75-jarig bestaan. Dit shirt is los te bestellen of in combinatie met een bijpassend broekje, voorzien van de goudkleurige 75 bedrukking.

Robey Jubileumbroekje

€ 14,95

Een collectorsitem: bijpassend broekje bij het jubileumshirt van Robey in de EST. 1949 lijn. Het shirt is het Crossbar model van Robey en kan unisex gedragen worden. Het shirt is voorzien van het jubileumlogo, EST. 1949 bedrukking en de goudkleurige 75 op de achterkant refererend aan het 75-jarig bestaan. Het broekje is ook voorzien van een goudkleurige 75! Dit shirt is los te bestellen of in combinatie met een bijpassend broekje, voorzien van de goudkleurige 75 bedrukking.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!