Overige functies - vv GOZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Overige functies

Overige functies

 

Wedstrijdsecretaris Jeugd + Senioren Eric Schaay wedstrijdzaken@vvgoz.nl
Technisch Jeugd Coördinator Taco Brouwer tjc@vvgoz.nl
Accommodatiezaken / T&O / Materialen Jan in 't Veld accommodatiezaken@vvgoz.nl
Webmaster Ronald Nobel webmaster@vvgoz.nl
Ledenadministratie Sandra Boere-Flobbe ledenadministratie@vvgoz.nl
Kantinebeheerder Fred Versnel kantine@vvgoz.nl
Interieurverzorger Bram Hazelbag accommodatiezaken@vvgoz.nl

 

Wedstrijdsecretaris
Indien u info wilt over wedstrijden van de jeugd en/of senioren, kunt u contact opnemen met de wedstrijdsecretaris Eric Schaay. Hij helpt u graag bij het inplannen, verzetten of afgelasten van (oefen)wedstrijden.

Technisch Jeugd Coördinator
Taco Brouwer is voorafgaand aan het seizoen 2019/2020 aangesteld in een hernieuwd functie binnen de club. U kunt bij hem terecht over alle voetbaltechnische- en randzaken m.b.t. de gehele jeugdafdeling. Hij stimuleert, coacht en beoordeelt alle trainers en spelers op een positieve manier. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Taco. 

Accommodatiezaken / Terein & Opstallen / Materialen
Jan in 't Veld is een bekend gezicht op de club. De afgelopen jaren is hij bestuurslid Accommodatiezaken geweest binnen de vereniging. In goed overleg is deze bestuursfunctie komen te vervallen en is Jan aanspreekpunt van zijn team Terrein & Opstallen. Samen met een tiental vrijwilligers zorgt hij ervoor dat de vereniging er elke week weer spik en span uitziet. Daarnaast beheert hij ook alle materialen (hesjes, pionnen en ballen) van alle teams. Heb je vragen m.b.t. de accommodatie of materialen? Hij is elke dinsdagavond op de vereniging aanwezig voor u.

Webmaster
Zoals u misschien wel gemerkt heeft, is de site een metamorfase aan het ondergaan. Onder leiding van het nieuwe bestuursduo Edwin & Hans, is Ronald bereid gevonden om zijn expertise op onze website los te laten met de huidige website tot gevolg. Voor ideëen, tips en/of bugs, kunt u hem bereiken per mail.

Ledenadministratie
Sandra was tot voor kort secretaris a.i., maar gaf voorafgaand aan de ALV aan liever een ondersteunende functie te ambiëren. In de rol van ledenadministratie is zij een goed duo met de secretaris Maaike. Wilt u uzelf of uw kind in- of uitschrijven van de vereniging, kunt u dat hier doen. Wilt u een wijziging doorgeven, kan dat hier of per mail naar Sandra. Zij zal dit verwerken en doorvoeren richting de KNVB.

Kantinebeheerder
Wie kent hem niet? Die man die elke zaterdag vanaf 7 uur 's-ochtends tot 7 uur 's-avonds achter de bar of in de keuken staat in onze kantine. Hij beheert deze alsof het de broer van Bas is, plant de barrooster en zet zich in voor elk evenement waarbij de kantine benodigd is. Wilt u gebruik maken van onze kantine? Heeft u vragen over het barrooster? U kunt hem altijd mailen, maar de kan is groot dat u hem treft wanneer u op de voetbal bent.

Interieurverzorger
Bram is onderdeel van het team van Jan: team T&O. Daarnaast is Bram ook nog werkzaam als vrijwilliger op andere dagen om er voor te zorgen dat de kleedkamers en kantine weer helemaal schoon zijn voor de volgende trainingen en wedstrijden. Bram doet dit met alle liefde, maar merkt dat er vaak kleedkamers asociaal achtergelaten worden. Niet door tegenstander, maar door eigen elftallen. Wij willen u vragen om u en uw elftallen hierop te wijzen. Met zijn allen houden we GOZ schoon!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!