Content - vv GOZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Content

Content

Scoor tickets voor de te gekke Pietenlunch in de sporthal!

11 november 13:45  Nadat het jubileumevenement voor de oudste inwoners van Westmaas en Mijnsheerenland, het Seniorendiner, deze week volledig is uitverkocht, gaan we direct verder met het volgende evenement voor de jongste inwoners van Westmaas en Mijnsheerenlandmeer »

191x gelezen

Het Museum: Het eerste notulenboek van GOZ!

4 september 18:30  GOZ viert haar 75-jarig bestaan en we kijken terug met behulp van vier rubrieken die maandelijks terugkeren: het GOZ-museum, De Supporter, Het Elftal Van en onze eigen podcast: Gelul Over Zaterdag. Tijdens deze rubrieken duiken we in de meest historische momenten, spannendste wedstrijden en leukste anekdotes. Deze week staat het GOZ-museum centraal! Bent u benieuwd geworden naar ons museum? Kom dan snel naar de kantine en bewonder alle historische verhalen!meer »

412x gelezen

Merchandise, loterij en tickets voor evenementen!

28 augustus 21:15  We hebben vorig weekend de aftrap gehad van een spetterend jubileumseizoen. De elftallen zijn in de nieuwe, prachtige tenues gepresenteerd, GOZERTJE heeft zijn debuut gemaakt, de merchandise-kraam liep op volle toeren, Flip Vos verrichtte de aftrap van de wedstrijd, de barbecue was heerlijk, de attracties waren populair, het museum is geopend, de muziek was goed, het weer zat mee. Kortom: EEN TOP DAG! En nu. Wat moet je weten? meer »

296x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!