Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

GOZ zoekt extra Content Creator (Instagram)

18 september 12:30  Wie GOZ al een langere tijd volgt, is opgemerkt dat het Instagram account van GOZ behoorlijk populair is geworden de laatste anderhalf jaar. We zijn enorm gestegen qua aantal volgers en ook de berichten worden steeds professioneler. De afgelopen jaren zijn Jilles Bouter, Fin Bouter, Mike in 't Veld en Valentijn Verweij hier druk mee bezig geweest, maar we zijn op zoek naar nog een echte versterking.meer »

121x gelezen

Fotoverslag Open Dag

9 september 17:00  Het was weer een geweldig succes: de Open Dag van GOZ voor het seizoen 2022-2023. De vele activiteiten voor de jeugd, de presentatie van alle elftallen, de limousine voor de nieuwe spelers en de heerlijke afsluitende barbecue van Fred onder het genot van een lekker drankje. Uiteraard zijn er foto's gemaakt en onder de noemer: liever laat dan nooit, kunnen ze bekeken worden via onderstaande link.meer »

342x gelezen

Voorbereidingen commissies 2022-2023

2 september 15:45  De selectie van GOZ is in volle voorbereiding voor de start van het nieuwe seizoen. Zo hebben de commissies ook niet stil gezeten voor de start van het nieuwe seizoen. Denk aan het gereed maken van het terrein en grasvelden (T&O), in - & uitgave van de kledij (Kledingcommissie), de Open Dag (evenementencommissie), kantine gereed maken (Kantinecommissie) en zo kunnen we nog ff doorgaan. Wat moeten zonder onze vrijwilligers! Lees meer in het berichtmeer »

252x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!