Nieuws - vv GOZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Scoor tickets voor de te gekke Pietenlunch in de sporthal!

11 november 13:45  Nadat het jubileumevenement voor de oudste inwoners van Westmaas en Mijnsheerenland, het Seniorendiner, deze week volledig is uitverkocht, gaan we direct verder met het volgende evenement voor de jongste inwoners van Westmaas en Mijnsheerenlandmeer »

191x gelezen

Seniorendiner uitverkocht!

30 oktober 17:00  Het seniorendiner op woensdag 22 november is volledig uitverkocht. Dit betekent dat er voor zo'n 80 gasten gekookt gaat worden door onze chef-kok Fred Versnel. Dat we dit aantal zo ruim van te voren al gehaald hebben, zijn we enorm trots op als vereniging. Op deze manier binden we de twee dorpen en organiseren we wat leuks voor de senioren. Het kan natuurlijk zijn dat er plekken vrijkomen door afzeggingen of extra capaciteit. Indien je hier toch graag bij aanwezig bent, laat het Fred Versnel weten via 75jaar@vvgoz.nl en wie weet eet je toch gezellig nog mee!

192x gelezen

Zaterdag 4-11: Super Saturday met opening kunstgrasveld!

26 oktober 10:15  Het is weer die tijd van het jaar. Het is weer tijd voor SUPERRRRRR SATURDAY! Op zaterdag 4 november (volgende week al) maken we er weer een feest van tijdens de Super Saturday. Ditmaal staat deze dag in het teken van de officiële opening van ons spiksplinternieuwe kunstgrasveld door onze Chef Kunstgrasveld: Leen Verhoeven. meer »

305x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!