Nieuws - vv GOZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Pupil van de Week: Gijs Tuinman

25 mei 22:00  Ook bij GOZ hebben we elke week een Pupil van de Week. Deze topper mag op de wedstrijddag een kijkje nemen in de kleedkamer van GOZ 1. De pupil mag zelfs met de warming-up meedoen om te laten zien wat hij of zij in huis heeft. Tijdens de opkomst loopt de pupil aan de hand van de scheidsrechter als eerste het veld op en mag er vanaf de aftrap gescoord worden bij de keeper van de tegenpartij. Deze week is de eer aan: Gijs Tuinmanmeer »

28x gelezen

Pupil van de Week: Santiago Alkema Arias

12 mei 10:00  Ook bij GOZ hebben we elke week een Pupil van de Week. Deze topper mag op de wedstrijddag een kijkje nemen in de kleedkamer van GOZ 1. De pupil mag zelfs met de warming-up meedoen om te laten zien wat hij of zij in huis heeft. Tijdens de opkomst loopt de pupil aan de hand van de scheidsrechter als eerste het veld op en mag er vanaf de aftrap gescoord worden bij de keeper van de tegenpartij. Deze week is de eer aan: Santiago Alkema Ariasmeer »

75x gelezen

Pupil van de week: Rik van Dommele

12 mei 10:00  Ook bij GOZ hebben we elke week een Pupil van de Week. Deze topper mag op de wedstrijddag een kijkje nemen in de kleedkamer van GOZ 1. De pupil mag zelfs met de warming-up meedoen om te laten zien wat hij of zij in huis heeft. Tijdens de opkomst loopt de pupil aan de hand van de scheidsrechter als eerste het veld op en mag er vanaf de aftrap gescoord worden bij de keeper van de tegenpartij. Deze week hebben we zelfs bij GOZ 2 een pupil van de week vanwege Super Saturday! Om het nog specialer te maken hebben we zelfs twee spelers die een kijkje mogen nemen bij de mannen van GOZ 2! De eerste pupil van de week bij GOZ 2 is: Rik van Dommelemeer »

48x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!