Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

De dakkapel is gereed! Wat een mooi aan-/uit-/gezicht!

Gisteren, 18 mei 18:30  De dakkapel is vorige week opgeleverd door onze T&O ploeg. Wij zijn echt superblij met het resultaat! Speciale dank gaat uit naar Aerow Timmerwerken (dakkapel), Bouwcenter Esselink (aanleveren van de materialen) en de vrijwilligers Bram Hazelbag, Loet Klap en Jaap Vaandrager (het binnen-/schilderwerk). meer »

82x gelezen

Ryan Wemmers stopt met selectievoetbal

Gisteren, 18 mei 13:00  Waar we momenteel veel binnenkomende transfers melden aan de buitenwereld, is het nu helaas de beurt aan een uitgaande transfer. Doelman Ryan Wemmers heeft aangegeven te zullen stoppen met selectievoetbal. Hetgeen dat we als vereniging zijnde erg jammer, maar ook begrijpelijk vinden. Ryan stopt met legitieme redenen en kiest er bewust voor om een jaartje géén voetbalverplichting aan te gaan. Wel zal hij komend seizoen beschikbaar zijn in geval van nood, omdat GOZ zijn cluppie is geworden.meer »

108x gelezen

Wederom een debutant uit eigen jeugd: Sem Renirie!

Gisteren, 18 mei 12:45  Het is al even benoemd in het wedstrijdverslag van Dhr. K. Kletskoek, maar afgelopen zaterdag was het door de vele afwezigen puzzelen voor hoofdtrainer Pascal van den Hoek. Een uitgelezen mogelijkheid om talentvolle jongens vanuit de onder 19 groep een kans te geven. Rik Brienen en Sem Renirie zaten bij de selectie. Waar het voor Rik Brienen al eerder gebeurde, mocht afgelopen zaterdag Sem Renirie debuteren in 'zijn' GOZ 1. En dan uit bij WCR, ga er maar aanstaan.. meer »

167x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!