Communicatie en Evenementen - vv GOZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Communicatie en Evenementen

Communicatie en Evenementen

De 'GOZ Trainers-app'
Om de communicatie binnen de vereniging te verbeteren hebben we bovenstaande Whatsapp-groep in het leven geroepen. In deze groep zitten alle leiders/trainers en vrijwilligers met een bepaalde functie. Deze app is bedoeld om mededelingen en vragen binnen één seconde bij alle trainers en leiders neer te leggen. 

Het is alleen mogelijk om als beheerder te reageren in de groep. Deze beheerders zijn allemaak verantwoordelijk voor een bepaald onderwerp binnen de vereniging. Alleen zij kunnen dan ook mededelingen doen en vragen stellen. Leiders en trainers kunnen dan middels een privé appje reageren hierop. Zo blijft de app overzichtelijk en geeft het iedereen de tijd om het laatste nieuws te lezen.

Contactgegevens
Alle contactgegevens zijn te vinden op de site. Zoek en gij zult vinden :) 

Social Media
GOZ is actief op Facebook en Instagram. Op Facebook zullen veelal nieuwsberichten en andere informatie gedeeld worden. Het Instagram account is iets speelser en ook voornamelijk bedoeld voor de jongste doelgroepen. 

Wedstrijdverslagen
Spelers vinden wedstrijdverslagen super leuk. Het is tof om terug te lezen dat je gescoord hebt, een assist hebt gegeven of een belangrijke verdedigende actie gemaakt hebt. Probeer even een kwartiertje vrij te maken om een leuk stukje te schrijven. Wedstrijdverslagen komen op de site en op Facebook. Als een elftal consequent wedstrijdverslagen schrijft, worden de verslagen door GOZ gebundeld voor elke speler.
Wedstrijdverslagen kan je mailen naar communicatie@vvgoz.nl

Evenementen (en het stimuleren hiervan)
GOZ organiseert heel veel voor haar leden. Onder het kopje activiteiten in het menu kan je al een groot gedeelte vinden. Maar dat is nog lang niet alles. GOZ vraagt haar leden dan ook om actief mee te doen met deze evenementen. Als er wat voor de jeugd georganiseerd wordt, verwachten wij van ouders/verzorgers en leiders/trainers dat dit gestimuleerd wordt binnen de elftallen. Probeer ze hiervoor enthousiast te maken. Alleen dan kunnen we deze evenementen tot een succes maken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!