0 - 5

Mannen, 1, 4e klasse H

21 april 2018 14:30

Dhr. J.M.J. Muller

Vandaag werd onder zomerse omstandigheden deze wedstrijd gespeeld op een prima grasmat. Beide ploegen speelde vanaf het fluitsignaal van scheidsrechter Muller de eerste 10 minuten met de handrem erop. Tot ongeveer de 10e minuut dat het Niels de Visser is, die wordt aangespeeld in de 16 maar zijn schot gaat rakelings over. Niet veel later is het in de 15e minuut  Jeroen Verschoor die een bekeken pass geeft naar Niels, maar deze komt net een teenlengte tekort. 2 minuten later is er een aanval over links, waarbij Rick de Ruiter versnelt langs de lijn en een prima voorzet geeft, Niels kopt voortreffelijk in,  maar helaas voor GOZ staat doelman Juan van Dam goed opgesteld en kan hij de bal makkelijk vangen. GOZ heeft overwicht en speelt voornamelijk op de helft van de tegenstander. Het is dan ook de 27e minuut dat Flakkee zijn eerste hoekschop mag nemen, waar verder geen gevaar uit komt. In de 29e minuut krijgt GOZ een vrije schop, het is Rick die Arnold Coppens aanspeelt en die geeft een voorzet 2e paal, waar Victor Boere fraai de 0-1 in kopt.

Na de thee is het in de 48e minuut dat bij uitverdedigen van Flakkee de bal wordt onderschept door Arnold, die speelt Niels aan op de rand van de 16 en Niels ziet Rick inlopen naar het doelgebied waar hij de 0-2 scoort.

Flakkee wil nog wel aandringen om met de  voornamelijk lange bal iets terug doen.  GOZ gaat hier in mee, waardoor het een rommelige wedstrijd wordt. Een drinkpauze biedt uitkomst om de organisatie weer terug te brengen. Trainer Pascal van den Hoek, wisselt Niels de Visser , die een goede wedstrijd met veel inzet speelde, maar in de afronding niet gelukkig was. En Victor Boere die na een forse overtreding geblesseerd raakte. Voor Niels komt Rick Jeanson en  voor Victor is het Jeroen de Ruiter die in het veld komt.

Niet veel later is het Jeroen Verschoor die de 0-3 maakt.

Een snelle actie van Julian van Es in de 85e minuut brengt de bal bij Rick Jeanson en die maakt de 0-4. Deze Rick wil nog een keer zijn visite kaartje afgeven en doet dat dan ook in 89e minuut door goed door te gaan en de bal te onderscheppen bij het uitverdedigen van Flakkee en daarna de 0-5 te scoren.

GOZ speelde een goede wedstrijd en neemt weer de 3 punten mee in de bus naar huis.