Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Zaterdagmiddag 26 november, de eerste echt koude zaterdag op Sportpark de Erve.
De mannen van GOZ O19 kijken vanaf het terras bij de tribune naar het 2e waar teamgenoten Mike en Victor minuten maken.

De sfeer is goed en terecht want de eerste 3 competitieduels zijn met een overwinning afgesloten, vandaag kwamen de mannen van VOC op bezoek. Een tegenstander met wisselende resultaten.
De invulling van de posities was vandaag iets afwijkend, waardoor een aantal jongens op een voor hen "redelijke" nieuwe plek aan de aftrap verschenen.

De wedstrijd begon goed, al snel bleken de mannen van GOZ in staat de wedstrijd te controleren, het meeste balbezit was voor de Oranje zwarten en kleine speldenprikken werden uitgedeeld.
Na 15 minuten was het verdediger Lukas Kambeel die een goed corner van Wessel keurig binnenkopte 1-0 het ijs was gebroken.

Helaas schakelde de mannen hierna een tandje terug, ze voelde dat er vandaag weinig gevaar vanuit de tegenstander zou komen. Het bal tempo ging omlaag, en het aantal onnodige meters met de bal aan de voet omhoog. De scherpte ontbrak dit was terug te zien in verschillende facetten, er was weinig beweging, hierdoor werd er weinig ruimte gecreëerd daarnaast werd de passing slordig en viel de coaching weg.
Dit allemaal zonder grote problemen, de laatste minuut kwam VOC echter 1 keer 1-1 met doelman Jelle te staan, deze had hier helaas geen antwoord op en zo gingen we met 1-1 de rust in.

De 2e helft was aanzienlijk beter, duidelijk zichtbaar was dat de mannen baalde van de ruststand en gingen er een stuk feller in.  De op het middenveld ingebrachte Dion bracht rust in het spel, en zorgde continue voor de voetballende oplossing. Het was topscoorder Rick Jeanson die de 2-1 op het scorebord bracht, op zijn eerste poging had de doelman nog een antwoord maar de herkansing werd goed benut. GOZ groeide in de wedstrijd en langzaam aan kwam ook de dynamiek weer terug in het spel.

Het was gelegenheid spits Mike Stok die de wedstrijd met een schitterend doelpunt op slot gooide, hij controleerde de pas, wipte de bal over de tegenstander en schoot de bal met mach 10 tegen de touwen 3-1, de wedstrijd was gespeeld.

Het slotakkoord was voor de van een blessure terug gekeerde Lauren van der Pligt, deze dook de diepte in en schatte de goede pass van Wessel op waarde, kwam 1-1 met de doelman van VOC en schoof de bal beheerst in het doel 4-1.

4 duels gespeeld, 4 overwinningen een droomstart in de competitie, daarnaast met slechts 3 tegen goals de minst gepasseerde defensie van de competitie.  Volgende week wacht het lastige uitduel bij SVS in Capelle aan de IJssel.
De mannen zullen er in ieder geval alles aan doen deze mooie start een vervolg te geven.