12 november 2016 11:30

Pim Feelders?

Opstelling

Zaterdag 12 november, in vele streken van het land maakte men zich gereed voor de komst van de goed heilig man, al dan wel met of zonder zwarte piet.

Op sportpark de Erve lagen de belangen bij GOZ O19 totaal ergens anders, haartjes goed, shirtje netjes kousen opgetrokken tot de knieën, klaar voor de teamfoto! Na dit officiële moment kon de focus verlegt worden naar de wedstrijd, tegenstander vandaag Smitshoek O19-4, een ploeg die deze competitie nog geen nederlaag had geleden.
De mannen van de Voormolen brigade waren de competitie goed begonnen met 2 zeges en waren er op gebrand deze resultaten een vervolg te geven.

In de eerste helft werd duidelijk dat er vandaag mogelijkheden waren om de 3 punten op sportpark de Erve te houden, er werd goed gevoetbald, het spel werd verlegt waar mogelijk en met goede combinaties over het middenveld werd meerdere malen de aanval gezocht. De tegenstander loerde continu op de ruimte achter de verdediging van GOZ,  de doelman had een erg goede trap en probeerde daarmee de snelle spitsen weg te sturen, maar dit leverde de eerste helft geen gevaar op.

GOZ vergat in de eindfase het goede spel te belonen, door net de verkeerde keuze te maken, of de laatste pas niet zuiver genoeg te versturen, hierdoor bleef het lang 0-0, het was centrale vrediger Lukas Kambeel die een goede corner van Wessel keurig binnen kopte 1-0 en de ban leek gebroken.

In de rust werden de mannen gecomplimenteerd met het goede spel, maar er werd wel bij verteld attent te blijven en niet overmoedig te worden.

De 2e helft was voetballend een stuk minder als de eerste, het spel werd niet goed breed gehouden en het middenveld werd overgeslagen, daarnaast deed de voetbalteam Postbode zijn intrede, hierdoor lag het tempo te laag. Ondanks het mindere spel werden er voldoende kansen gecreëerd, helaas ontbrak het vandaag aan geluk en scherpte voor de goal.

Vlak voor tijd was het nog even billen knijpen voor de mannen van GOZ, een lange bal belande bij de spits van Smitshoek, deze benutte de gegeven ruimte maar schoot daarna op de lat.

Opnieuw een overwinning, waardoor de mannen nu na 3 duels de maximaal haalbare punten verzameld hebben!

Over 2 weken zijn de mannen weer te bezichtigen op sportpark de Erve!