Jaco Hazelbag

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Zaterdag 10 september de eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor JO19, tegenstander van vandaag RVVH JO19-2. Een ploeg die de competitite vorige overtuigend begonnen was met een 7-2 zege tegen SSS.

Van te voren was bekend dat het een zwaar duel zou worden, via een aantal jongens van SSS was te horen gekomen dat het een goede ploeg was, daarnaast was het tropisch warm buiten en werd het duel op veld 2 uitgevochten, voetballen op gras was dit seizoen tot nu toe een zeldzaamheid.

Vanaf het eerste fluitssignaal klapte RVVH er vol op, ze schoven door en speelde zo over het hele veld 1-1, daarnaarst gaven ze de mannen van GOZ geen meter ruimte. Hierdoor was het in de begin situatie vooral overleven. Op inzet en mentaliteit kwam GOZ deze periode door.
De wedstrijd stabiliseerde wat en af en toe kwamen de mannen met een goede combinatie onder de druk uit.  Helaas was het net op het momente dat GOZ wat meer grip leek te krijgen ineens raak 0-1, niets aan de hand koppies omhoog en door blijven strijden.

Nog voor rust werd dit beloond, een gevaarlijke uitbraak werd via de linker kant de 16 meter in gegooid waar spits Ricky Jeanson het optimale uit de voorzet haalde 1-1, een felbevochten ruststand.

In de rust werd aangegeven dat we strijd moesten blijven leveren en dat we vanzelf mogelijkheden zouden krijgen, gedisciplineerd vanuit de positie spelen, en de ruimte achter de verdediging van de tegenstander benutten.

Slechts enkele minuten uit de kleedkamer en RVVH profiteerde optimaal van de eerste mogelijkheid deze 2e helft 1-2. GOZ gooide er nog een schepje boven op en er kwamen goede mogelijkheden. Een corner van Wessel bij de 2e paal welke door Mike Stok keurig terug gekopt werd belandde voor de voeten van Kaya, deze dacht geen seconde na en schoot de bal keurig tegen de touwen 2-2.

De mannen in het mooie oranje bleven vooruit drukken, en kregen grip op de wedstrijd de tegenstander kreeg het lastig en wist even geen raad met de druk die GOZ gaf, een goede aanval belandde voor de voeten van de ingevallen Joey, deze ronde hem beheerst af 3-2. De mannen leken beloont te worden voor het harde werken, helaas werden een aantal goede aanvallen slordig uitgespeeld waardoor vergeten werd de genade slag te geven.

RVVH krabbelde op en nam weer het heft in handen, via een strafschop en een aantal goede aanvallen brachten de bezoekers de eindstand in het laatste kwartier naar 3-5.

Een mooie doelpuntrijke pot met mogelijkheden tegen een sterke tegenstander eindigde helaas zonder punten.

Volgende week het uitduel bij Slikkerveer in Ridderkerk.