3271BW
MIJNSHEERENLAND
tel. 0186-601885

(Van onze verslaggever Dhr. K. Letskoek)

De JO15 heeft vandaag, 20 april 2024, hard uitgehaald in de wedstrijd tegen OSV. Na een 7-0 ruststand werd het 9-0.

De JO15 begon furieus aan de wedstrijd en in de 4e minuut was het al raak. Sal schoot de 1-0 achter de doelman van OSV. Nog geen minuut later was het al 2-0 dankzij Lucas.

Hierna herstelde OSV zich een beetje en nam GOZ een beetje gas terug. GOZ controleerde de wedstrijd en OSV probeerde de aansluitingstreffer te forceren. Hierdoor ontstond er veel ruimte voor GOZ. In de 16e minuut een vlotte counter van GOZ waarbij Lucas de 3-0 scoorde. In de 18e minuut was het Vesper die de 4-0 binnen schoot. Wedstrijd gespeeld.

Toch was het nog niet genoeg voor GOZ want in de 25ste, 29ste en 30ste minuut scoorde GOZ nog 3x. Sal, Florian & Lucas (hattrick dus!) waren de doelpuntenmakers.

In de rust zal het gedonderd hebben in de kleedkamer van OSV. Op zich een leuk team met een aantal vaardige spelers maar “ze” gaven het wel heel makkelijk weg (of GOZ was gewoon echt veel beter dan de Oud-Beijerlanders???).

In de 2e helft een heel ander OSV. Een stuk feller en jagend op een ere-treffer. Hier kregen ze ook nog wel een kans op maar de keepr van GOZ, Levi,  stond zijn mannetje en wilde duidelijk de 0 houden. In de 43ste en 67ste minuut nog 2 doelpunten voor GOZ waarbij met name de laatste van Florian een spectaculaire was….. Nadat Thijs B de 8-0 had binnen geschoten was dus het slotakkoord voor Florian. Hij passeerde 3 man, waaronder de keeper, en kon de bal zo het doel inlopen. In plaats van de bal knetterhard binnen te schieten, liet Florian zich vallen en besloot koppend de bal over de lijn te koppen. Spectaculair natuurlijk maar wel “gevaarlijk”. NB. Deze “vernedering” had niet gemoeten/gemogen. Dit kan namelijk ervoor zorgen dat spelers gefrustreerd worden en de wedstrijd uit de hand kan lopen. Maar goed. OSV bleef sportief (gelukkig).

Een 10e doelpunt zal er niet in. Mede ook omdat de scheidsrechter precies na 70 minuten affloot.

Deze overwinning zorgt ervoor dat de JO15 nog steeds kans maakt op het kampioenschap in deze fase. Dan moet koploper Slikkerveer nog wel een keer punten verspelen en JO15 alle wedstrijden winnen. Wanneer het team zo blijft spelen, zo effectief omgaat met de kansen, dan gaan ze zeker nog heel ver komen…..