MIJNSHEERENLAND
tel. 0186-601885

(van onze verslaggever Dhr. K. Letskoek)

Zaterdag, 24 februari 2024

Op een winderig, fris Sportpark De Erve stonden vandaag maar weinig wedstrijden gepland. Natuurlijk vanwege de vakantie….
De “sterren” van GOZ 4 hebben echter een overvol programma (vanwege overstap naar 7e klasse) dus ook vandaag moesten zij aan de bak.

Tegenstander, CKC, een mix van “routiners” en “aankomende routiners”, een (zo zou blijken) leuk, sportief vriendenteam uit Capelle.

Rond 12 uur blies scheidsrechter, Milan, voor het begin van de wedstrijd.
De “mannen” van Max (Slot) lieten er geen gras over groeien (valt ook niet mee op kunstgras…..). Vol enthousiasme werd CKC vastgezet op eigen helft en de ene na de andere kans werd gecreeerd. Het was dan ook geen verrassing dat de 1-0 viel binnen een paar minuten. “Spielmacher” Jarno gaf een geweldige steekbal op Jasper die de doelman kansloos liet. 1-0 voor GOZ 4.

Een droomstart en dit smaakte naar meer…..

Helaas werd dat “meer” aan de “verkeerde” kant…

Een onschuldig schot “glibberde” onder doelman Ronald door waardoor de stand gelijk werd getrokken. Enkele minuten later een “lucky shot” die de kruising invloog….. Zo was de voorsprong ineens veranderd in een achterstand voor GOZ 4.

Vlak voor het rustsignaal werd de wedstrijd beslist. Een ongelukkige sliding van centrale verdediger Sjors waarbij de bal tegen zijn arm aan kwam. Helaas voor Sjors (en GOZ 4) gebeurde dit binnen de lijnen van het strafschopgebied. Scheidsrechter Milan was onverbiddelijk. Penalty CKC. 1-3.

In de 2e helft probeerde GOZ 4 van alles om de aansluitingstreffer te maken. Helaas lukt dat iedere keer net niet.

Zo bleef het 1-3 en gingen de punten mee met CKC. Een leuke pot voetbal tegen een leuke tegenstander. Er zat echt wel een resultaat in voor de mannen.