MIJNSHEERENLAND
tel. 0186-601885

(Van onze verslaggever Dhr. K. Letskoek)

Mijnsheerenland, 23-03-2024

Op een koud, winderig, sportpark De Erve stond vandaag de wedstrijd GOZ 4 – Aeolus 2 op het programma in de 7e klasse.
Om 11 uur trapten beide teams, onder leiding van Eric GOZubuyuk, af voor de wedstrijd.

Het team van ad-interim coach, Daan, (bij afwezigheid van hoofdcoach Big Max), was behoorlijk aangepast. Veel jeugdspelers, een “verdwaalde” GOZ 3 speler, een keeper zonder handschoenen, gastspelers en Koen (lol) moesten het vandaag gaan doen.

Aeolus 2 stelde daar een behoorlijk geroutineerde (lees: volwassen) ploeg tegenover. Ook hier en daar een “reus” (Wat was die aanvoerder “groot” zeg?).

Het werd een leuke, sportieve wedstrijd. Een lekker voetballend GOZ dat er af en toe prima voetballend doorheen kwam. Helaas was de afwerking vandaag niet scherp. Verdedigend stond het prima. Jesse heerste in het centrum en de backs, Cees en Koen, deden het prima.

In de 16e minuut opende Aeolus, tegen de verhouding in, de score. De nr. 10 passeerde, gelegenheidsdoelman Jasper, op onhoudbare wijze. Hierna kreeg GOZ enkele mogelijkheden op de gelijkmaker maar (zoals reeds gezegd) voorin lukte het net niet.

In de 41ste minuut scoorde Aeolus de 2-0. Wederom tegen de verhouding in. Maar ja, daar heb je niets aan.

In de 2e helft een andere doelman. Ronald van GOZ 3 hielp ons uit de brand. Interim coach Daan had zich ook verkleed en maakte zijn debuut als speler-coach. Het werkte wel want binnen 4 minuten werd de “anschluss-tor” gemaakt. Niet door GOZ maar door Aeolus. Een eigen doelpunt.

Vol gas ging GOZ nu voor de gelijkmaker. Er volgde vele kansen/mogelijkheden maar de keeper van Aeolus werkte niet echt mee. 10 seconden voor het einde van de wedstrijd misschien de beste kans op de gelijkmaker. De kopbal van Feike/Feke of hoe heet die jongen? Ging net over de goal van Aeolus.

Wederom een verliespartij voor GOZ 4. Het zit de mannen niet mee. Qua voetbal is het een prima team maar wat we missen is een “afmaker”. Heeft U een “afmaker” in de aanbieding? Meld dit dan via : [email protected]

Volgend weekend gaan we passeieren (en punten en een spits) zoeken, de week erna naar CKC 5.