Mannen beker reserve zaterdag Groep 1 34

tel. 0186-601885

Nipte nederlaag tegen %$#&(censuur) dekselse Beijerlanders
(Van onze verslaggever Dhr. K. Letskoek)

Vandaag de 3e bekerwedstrijd voor de mannen van Lars, Arie en Jan Willem.

Na de 3-1 winst op Binnenmaas en 2-1 verlies tegen Strijen moest er vandaag gewonnen worden van SHO wilde “we” nog een kans maken op de volgende ronde. NB. Ook afhankelijk van het resultaat van Binnenmaas 3 - Strijen 3.

Deze week “slecht nieuws”. Sem & Joris zijn langdurig uitgeschakeld met kruisband”problemen”.
Een aderlating voor het team. Hier en daar nog wat overige blessure’s, vakantiegangers en andere zaken. Kortom: het was weer puzzelen voor de staf.

Onder leiding van Eric “GOZ”ubuyuk๐Ÿ˜‰ werd er om 12.00 uur afgetrapt.

GOZ begon niet scherp (genoeg), het was allemaal te “makkelijk”. Onnodig balverlies en verkeerde keuze’s. Ook SHO moest er nog “inkomen”. Na een kwartiertje brak SHO de score open. Een snelle counter en afgemeten voorzet kon bij de 2e paal worden binnengekopt.

Ook daarna was het SHO dat de gevaarlijkste ploeg was. Met name bij corners was het bibberen voor GOZ. De gedrongen spits van SHO “irriteerde” steeds bij keeper Jeremy Michiels en zijn “schaduw”, Max Solcer.

Na de drinkpauze kwam GOZ wat beter in de wedstrijd. Het creëerde nu wat mogelijkheden via Daan Laarman en Niels Wijntje via de zijkanten. In de 32ste minuut soleerde Victor Boere de 16 binnen. Een van de verdedigers van SHO liet zijn been “staan” en Victor kwam hierdoor ten val.
Penalty GOZ. Een ‘discussie” ontstond. De scheids was echter zeer resoluut. Sjoerd de Wijn benutte de penalty waarbij aangemerkt dat de keeper er wel heel dicht bij zat.

Helaas voor GOZ zou dit niet de ruststand worden want enkele seconde voor het rustsignaal scoorde SHO de 1-2.

De 2e helft werd een echte wedstrijd. GOZ ging fel van start en drukte SHO in de verdediging.
Het was wel oppassen voor de counters van SHO die soms levensgevaarlijk waren.

In de 74ste minuut viel de gelijkmaker. De snelle Daan Laarman rondde een aanval beheerst af.

De wedstrijd kon nu alle kanten op en beide teams gingen vol voor de overwinning. Helaas voor GOZ was het SHO dat aan het langste eind trok.

In de 82ste minuut viel het winnende doelpunt. Miscommunicatie tussen verdediging en keeper waardoor de spits van SHO de bal kon binnentikken. GOZ probeerde het daarna nog wel maar zelfs na (bijna) 9 minuten blessuretijd (vanwege drinkpauze en tijdrekken SHO๐Ÿ˜‰) lukte het niet om de gelijkmaker te maken.

En zo eindigde dit bekeravontuur voor GOZ 2 in de poulefase.

GOZ 2 heeft laten zien dat het een moeilijk verstaanbaar team is. Dat belooft wat voor de aankomende competitie. Op naar volgende week. Barendrecht 4 komt dan naar Sportpark De Erve. Aanvang 12.00 uur.