Groep 2 33

12 september 2020 12:15

E. (Eric) Schaay

(Van onze verslaggever Dhr. K. Letskoek)

Zaterdag, 12 september 2020, zal niet lang in de herinnering van de spelers (en supporters) van GOZ JO17-1 blijven bestaan (denken wij). Sterker nog: Tip van Uw verslaggever. Snel vergeten deze dag.

Vandaag speelden de mannen van Lars, Arie & Raoul een kansloze wedstrijd tegen een veel sterker Rhoon. Rhoon speelt 1ste klasse en zal daar waarschijnlijk bovenin mee gaan draaien.

Het eerste kwartier zag het er nog veelbelovend uit. De 0-1 in de 16e minuut  was een “foutje”. Geheel vrijstaand kon de spits inkoppen. Maxim was kansloos. Op zich was er nog niets aan de hand. Zelfs de 0-2 in de 27ste minuut gaf nog niet het gevoel dat GOZ helemaal kansloos zou zijn vandaag. Kansloos was wel de actie die Loe maakte. DIE actie werd beloond met een gele kaart (met een rood randje).

De penalty in de 34ste minuut voor Rhoon, gevalletje elleboog in de rug van tegenstander (die wel heel gretig ging liggen.....), werd keurig ingeschoten.0-3 en wedstrijd beslist. Dat het zelfs nog 0-4 werd vlak voor rust was jammer maar helaas.

Over de 2e helft zal ik niet veel vertellen. Nou ja, alleen dat Daan het 1ste officiële doelpunt van JO17-1 maakte dit seizoen. Een geweldige counter afgerond met een geweldig schot. Het betekende de 1-6 in deze wedstrijd.

Uiteindelijk floot de scheids, direct na de 1-10 af. Helaas, U leest het goed: 1-10.

Uithuilen en opnieuw beginnen....

Woensdag nog 1 potje voor de beker. Uit tegen RVVH. En dan beginnen we met de competitie. In de 2e klasse.....