Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

2 april 2016 14:30

Witte, M.M. de

Opstelling GOZ 1

Na de goede wedstrijd 2 weken geleden tegen SSS was er de hoop dat de mannen van Marcel Langeveld deze lijn voort zouden kunnen zetten. Dit pakte echter totaal anders uit, in de 2e helft werd het team volledig overlopen door de opponent uit Berkenwoude en daarbij liep aanvoerder Sap ook nog een zware enkelblessure op. Kortom een teleurstellende middag voor de oranje zwarten die volgende week uit een ander vaatje moeten tappen als OSV op bezoek komt op ‘Sportpark de Erve’.

Trainer Marcel Langeveld moet de laatste weken door blessures flink improviseren met zijn opstelling. Ook deze middag werd aanvoerder en spits Olaf Sap in de verdediging opgesteld vanwege het nog niet fit zijn van de verdedigers Bas den Hartigh (blessure), Wesley van Gijzen (ziek) en Arnold Coppens (blessure). Perkouw was bij aanvang van het duel wat sterker dan GOZ en na 7 minuten moest keeper Ryan Wemmers voor het eerst gestrekt naar de hoek na een inzet van Perkouw spits Harold Vrolijk. Die zelfde spits wist in de 18e minuut zijn eerste van de middag te maken, met een simpele voetbeweging werd een hard ingeschoten vrije trap tot doelpunt te verheven, 1-0. Even daarna had GOZ een prima mogelijkheid op de gelijkmaker toen Robin Vollebregt door Olaf Sap vrij voor de Perkouw keeper werd gezet maar de bal niet binnen de palen kreeg. In de 26e minuut had GOZ weer een mogelijkheid op de gelijkmaker toen Robin Vollebregt met een prima voorzet Gerben de Winter in stelling wilde brengen maar deze wist de bal net niet te raken. In deze fase bood GOZ goed partij en leek het er in de verste verten niet op dat er in de 2e helft zo’n afstraffing zou volgen.

Over deze 2e helft kunnen we kort zijn, Perkouw nam vanaf de aftrap het heft in handen en GOZ kwam er niet meer aan te pas. De Perkouw spits Harold Vrolijk had de middag van zijn leven en tekende voor alle 7 doelpunten! Daarbij moet opgemerkt dat hij daarbij verschillende malen ook alle ruimte kreeg van de GOZ verdediging. Na de 2-0 in de 58e minuut leek het als of bij de mannen van Marcel Langeveld alle spirit om nog iets van de wedstrijd te maken verdwenen was. Perkouw daarentegen zette nog eens aan en de ene na de andere aanval resulteerde in een treffer.

Tot overmaat van ramp raakte Olaf Sap bij een 6-0 stand in de 70e minuut ook nog eens ernstig geblesseerd, hij stapte op de bal en liep een zware enkelblessure op. Het spel werd een periode stilgelegd in afwachting van een ambulance. In de 20 minuten die volgden zag uitblinker Harold Vrolijk ook nog kans om zijn 7e binnen te schieten.

Een frustrerende middag voor het team van GOZ en de meegereisde supporters. Volgende week moet Marcel Langeveld opnieuw improviseren bij het maken van de opstelling omdat Olaf Sap en Tim de Ridder (schorsing) in de verdediging ontbreken. Gelukkig bleek de blessure van Olaf Sap mee te vallen, zijn enkel is niet gebroken maar waarschijnlijk zijn de enkelbanden gescheurd. Einde seizoen dus voor de aanvoerder van GOZ.

Opstelling GOZ: Ryan Wemmers, Olaf Sap (Arnold Coppens), Leo de Jongh, Tim de Ridder, Erwin Roquas, Martin Herlaar, Mike in t’Veld, Ferry de Heer, Gerben de Winter, Bradley van Driel, Robin Vollebregt.