Scheidsrechter

Dhr. A. van den Heuvel

Accommodatie

Onbekend

Weer eens een echte derby op sportpark “De Erve” . GOZ begon goed aan de wedstrijd , het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van NBSVV, waarbij NBSVV er met de lange bal toch af en toe  snel uit kon komen, een leuke wedstrijd met over en weer de kansen, 6e minuut wordt Rick Jeanson vrij gespeeld voor de doelman Mike Barendrecht, maar de inzet van Rick is niet moeilijk te pakken voor Mike, een minuut later, over snel eruit komen gesproken , is er een snelle counter van NBSVV over links, de bal wordt breed gespeeld naar Sjoerd Bestebreur, zijn schot van af de 16”meter gaat rakelings over. Dan krijgt GOZ een inworp te nemen halverwege de helft van NBSVV, de inworp wordt genomen, scheidsrechter van de Heuvel fluit, maar laat vervolgens met de kreet “doorspelen” het spel doorgaan, de spelers van NBSVV blijven staan waardoor Niels de Visser in balbezit komt en 1:1 de keeper kan passeren en de 1-0 kan scoren. Nadat de protesten van NBSVV zijn afgezwakt wordt het spel hervat, GOZ krijgt in deze fase diverse kansen om de voorsprong te vergroten. Een schot onderkant lat wat geen doelpunt is en ook het subjectief afvlaggen voor buitenspel, maar zeker ook door falen in de afwerking blijft het 1-0.

De tweede helft zakt het niveau van de wedstrijd gelijk met de buitentemperatuur, dit voorkwam wel  het in slaap vallen langs de lijn. Het is in de 59e minuut dat door slap verdedigen NBSVV bij een van de spaarzame aanvallen de 1-1 door Jan Pieter Izelaar wort gescoord. GOZ is wakker, stroopt de mouwen op, maar kansen voor De Visser, De Ruiter en Jeanson worden niet benut. NBSVV wint een punt waar GOZ er twee verliest, of misschien beter GOZ verliest met 1-1 waarbij ze de hand in eigen boezem mogen steken.