... (e.d.)

4e klasse G

23 februari 2019 14:30

Dhr. J.S. Kleinkramer

Op de zaterdag de 23e februari werd deze wedstrijd gespeeld op een lekkere grasmat en onder een evenzo lekker voorjaars zonnetje.

Direct na de aftrap was het GOZ dat vol in de aanval ging, dit resulteerde in de 1e minuut in een scherpe voorzet waar Rick Jeanson boven iedereen uittorende en bal snoeihard in kopt. Helaas voor GOZ en de weer mee gereisde grote aanhang had scheidsrechter Dhr.Kleinkramer een overtreding van Rick geconstateerd waardoor deze (mooie) treffer werd afgekeurd. Gezien de weinige protesten zal het wel de juiste beslissing zijn geweest. GOZ blijft hierna veel op de helft van WCR spelen, waarbij de tegenaanvallen van WCR niet alleen gevaarlijker worden maar zeker ook veelvuldiger.

Door slordig spelen van GOZ is het WCR dat beter in de wedstrijd komt. Een aantal keer komen ze gevaarlijk door en maken het de jonge doelman Thijs Brienen lastig. Thijs kan tot de 17e minuut de nul houden, maar door een onoplettendheid in de verdediging bij GOZ scoort WCR de 1-0. Hierna wordt het een rommelige wedstrijd, met aan beide kanten veel balverlies en foute passes. GOZ gaat ook meer de lange bal spelen, die vervolgens zelden goed aankomt. Een aantal keer komt WCR gevaarlijk voor het doel van Thijs, maar door goed ingrijpen van deze junior en het falen in de afwerking blijft het bij 1-0. Na een vlotte combinatie is het Gerben de Winter die de ban doorbreekt door in de 39e minuut de 1-1 te scoren.

In de 60e minuut is er fout in de verdediging, het verspelen van de bal, waardoor WCR simpel de 2-1 kan maken. In de 64e minuut maakt Niels de Visser het verschil en de 2-2 om vervolgens 2 minuten later de 2-3 met een afstandschot wat van richting wordt veranderd.

GOZ wint , neemt de 3 punten mee, na een wedstrijd waar vooral van geleerd kan worden van wat er fout ging.