GOZ verliest van zichzelf en van Hekelingen 1-4

Scheidsrechter

Dhr. A. Hogendoorn

Accommodatie

Onbekend

Voor GOZ was het zaak om de 3 punten te pakken tegen Hekelingen. Bij de eerste wedstrijd was het GOZ die de punten meenam over de pont.

Het was vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Dhr.Hogendoorn uit Driebruggen, dat Hekelingen volop de aanval zocht. GOZ verdedigde niet alleen slap maar ook bij het uitverdedigen had GOZ grote moeite een medespeler te vinden, dit was de voorbode van de rest van de wedstrijd. Hekelingen mocht in de eerste minuut al twee keer een hoekschop nemen, uit de tweede hiervan was het Sam Weeda die de 0-1 scoorde. GOZ was wakker en besefte dat het weleens een moeilijke middag zou kunnen gaan worden. Klopt!! Hekelingen combineerde snel en wist steeds weer de vrije man aan te spelen. GOZ daar in tegen had de grootste moeite de bal naar een medespeler te spelen. Vele passes kwamen of niet aan, en als ze al aankwamen was er geen controle over de bal, waardoor GOZ geen vuist kon maken laat staan een goede aanval opzetten. Dit duurde tot de 22e minuut waar Jeremy zich vrijspeelt en snoeihard over schiet. Dan is  in de 37e minuut de eerste uitgespeelde kans bij een snelle balwisseling van Jeremy naar Jeanson die direct de vrijstaande Niels de Visser aanspeelt, maar zijn schot gaat naast. Op naar de thee dan maar bij een stand van 0-1.

Na de rust komen Victor Boere, Gerben de Winter en Rick de Ruiter in het veld, voor Rick in ’t Veld, Romano Liefveld en Jeroen de Ruiter , deze staan nog onder de douche wanneer Jessy Povinelli in de 48e minuut de 0-2 scoort. Het is dan pas in de 63e minuut wanneer Gerben een afstandsschot vuurt op de keeper Jordi Dijkshoorn van Hekelingen, die deze bal goed tegen kan houden. Bij een dit keer wel vloeiende aanval van GOZ in 67e minuut wordt Niels zonder dat hij aan de bal is, neer geschopt door Dinant Westendorp. De jeugdige goed fluitende maar toch wel onervaren scheidsrechter doet dit af enkel met een gele kaart. Niet veel later is het Nick Boer van Hekelingen die volop doortrapt op de keeper, terwijl deze de bal al in zijn handen heeft, ook dit keer durft de scheids niet in te grijpen. Het is in de 70e minuut bij een door GOZ slecht genomen hoekschop dat Hekelingen er heel snel uitkomt en de 0-3 scoort.

De spreekwoordelijke eer wordt nog  gered door Jeanson die scoort na een combinatie met Mike in ’t Veld in 87e minuut. Niet veel later is het Nick Boer die na een uitgespeelde GOZ verdediging de 1-4 scoort voor Hekelingen

GOZ verliest terecht met 1-4 van en beter voetballend en meer inzet tonend Hekelingen.

Volgende week uit naar NBSVV waar GOZ de kans krijgt om zich te revancheren voor de wanprestatie van deze wedstrijd.