Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Open Dag 2022

Open Dag 2022

Vorig jaar zijn we bewust, dan wel onbewust, gestart met een traditie. Een traditie die alle grote voetbalclubs hebben, maar op amateurniveau niet zo heel vaak voorkomt. Een dag die in het teken staat van de gehele vereniging. Jong, oud, man, vrouw, voetbalfabriek en selectie. Iedereen komt aan de beurt en iedereen is even belangrijk. Waar we de nieuwe elftallen aan u presenteren met hun (nieuwe) sponsoren en waarbij de nieuwe aanwinsten voor de selectie van GOZ binnen zullen komen zoals alleen GOZ dat kan. We hebben het natuurlijk over de Open Dag van GOZ!

Wij willen via deze weg dan ook alle leden, vrienden en familie uitnodigen om op deze mooie dag het nieuwe voetbalseizoen af te trappen. De hoofdact van de Open Dag is natuurlijke de grote teampresentatie, maar vanaf 12:00 bent u welkom op onze mooie vereniging. Voor de jongste jeugd is er een springkussenparadijs opgezet, het eerste speelt een oefenwedstrijd tegen Steenbergen en we sluiten de dag af met een BBQ (van Fred, dan moet je komen!). Onderstaand een overzicht van het gehele programma.

Hierbij ook reminder voor alle trainers dat het NIET is TOEGESTAAN om wedstrijden en/of trainingen in te plannen voor jullie elftallen op deze dag (ook geen uitwedstrijden). Op deze manier willen we iedereen tegelijkertijd op GOZ aanwezig hebben. Alleen dan kunnen we deze Open Dag tot een succes maken!

Programma
12.00 – 12.30 uur            Terrein open + voorbereiding teams voor officiële presentaties
13.00 – 14.00 uur            Teampresentatie van alle teams + opstellen op hoofdveld. 
14.00 – 18.00 uur            Springkussenparadijs voor de jongste jeugd.
14.30 – 16.15 uur            Oefenwedstrijd GOZ 1 – Steenbergen 1
16.30 – 19.00 uur            BBQ voor de gehele GOZ-familie

Aanmelding BBQ
Voor de barbecue hebben wij gekozen voor een systeem van vooraanmelding. Hiermee krijgen wij zicht op het aantal personen, zodat niemand de hond in de pot vindt.  Aanmelden kan vanaf heden via onderstaand formulier!

Wij hebben er enorm veel zin. Tot 20 augustus!

De Evenementencommissie vv GOZ


LET OP: Er is een storing/foutmelding bij betalen. Indien de bevestigingsmail is ontvangen is het voldoende. Achteraf zal er een tikkie gestuurd worden om de betaling te voltooiien. 


GOZ_Rocks2.jpg

Test

€ 5,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!