Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Open Dag 2022

Open Dag 2022

Open Dag GOZ 2022  
20 augustus 2022 (12.00-19.00 uur) 

 

Ondanks de laatste stuiptrekkingen van het Corona virus hebben we het voetbalseizoen 2021/2022 in de afgelopen maanden volledig kunnen afwerken. Op de laatste toernooien, de finales van de Hoeksche Waard bokalen en het traditionele Bedrijven toernooi op De Erve na stopt het balletje met rollen. Voor de meeste van ons betekent dat een welverdiende zomerstop.  

Maar de opening van een nieuw seizoen staat al weer snel voor de deur en ook dit jaar gaan we weer van start met een gezellige Open Dag voor de hele familie. Noteer 20 augustus alvast in de agenda!! 

In de afgelopen maanden zijn er al veel mensen in de weer geweest met de voorbereiding van het nieuwe seizoen en niet zonder succes! Zo zijn er de volgende resultaten te melden: 

  • Uitbreiding van de technische staf en aantrekken van een aantal talentvolle nieuwe spelers als resultaat van onze actieve scouts. 
  • Uitbreiding van het aantal jeugdteams dat mee gaat doen aan de verschillende competities 
  • Vervullen van de vacatures bij onze “kraamkamer”, de Voetbalfabriek, die dreigden te ontstaan door het onvermijdelijk ouder worden van de spelertjes, die doorschuiven naar de echte competities. Ook hier zijn weer enthousiaste jonge vaders en moeders opgestaan om deze mini mannen en vrouwen de eerste trucjes bij te brengen! 
  • Het bezetten van een kledingcommissie, die zich gaat storten op het beheer van de kleding van de teams. 
  • And last but not least de geweldige upgrade die onze kantine heeft ondergaan door het plaatsen van een mega dakkapel. 

Het thema van deze dag kan dan niets anders zijn dan:  

GOZ ROCKS!! 

 Op deze dag zullen er geen andere wedstrijden op De Erve worden gespeeld en wordt ook aan alle trainers/leiders gevraagd om geen oefenwedstrijden elders te plannen. Dit alles om de GOZ-familie op deze dag zo compleet mogelijk aanwezig te laten zijn. 

Programma 

12.00 – 12.30 uur Terrein open + voorbereiding teams voor officiële presentaties 
13.00 – 14.00 uur Teampresentatie van alle teams + opstellen op hoofdveld. Deze presentaties zullen worden afgesloten met de officiële presentatie van de GOZ -Selectie met speciale aandacht voor de kanjers van dit seizoen, de jeugdspelers die de selectie versterken en uiteraard de nieuwelingen die we op de “transfermarkt” hebben gescoord.   
14.00 – 18.00 uur Springkussenparadijs voor de jongste jeugd. 
14.30 – 16.15 uur Oefenwedstrijd GOZ 1 – Steenbergen 1 
16.30 – 19.00 uur BBQ voor de gehele GOZ-familie 

(Aanmelding voor € 3,00 per persoon via de website, zie onderstaand) 
 

Aanmelding BBQ 
Voor de barbecue hebben wij gekozen voor een systeem van vooraanmelding. Hiermee krijgen wij zicht op het aantal personen, zodat niemand de hond in de pot vindt.  Aanmelden kan vanaf heden op de website of via onderstaande link: …… 

Afsluitend 
Blokkeer 20 augustus 2022 alvast in uw agenda!!! 

 
Bestuur en De Evenementencommissie GOZ 

 

 

Open Dag 2022

Dit formulier blijft nog geldig tot zaterdag, 20 augustus 2022 om 22:00
aantal
x € 3,00
€ 0,00


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!