Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

LID WORDEN!

LID WORDEN!                 >>>>>>>>>> Lid worden van GOZ? Dat kan hier <<<<<<<<<<

 

JEUGD

- Voetbalfabriek (tot en met 7 jaar)
Jongens en meiden tot en met 7 jaar zijn van harte welkom bij onze Voetbalfabriek. Elke vrijdagavond wordt er door tientallen 'talenten' getraind onder leiding van enthousiaste vaders en moeders. 

- Onder 8 tot en met Onder 19 
In de 'normale' jeugdteams, waar wedstrijden gespeeld worden volgens de KNVB, kan er ook altijd vrijblijvend meegetraind worden. Zo kun je ervaren of voetbal jouw sport is én of GOZ jouw cluppie wordt! PS. Neem je vriendjes en vriendinnetjes uit de klas gezellig mee :) 

- Meidenvoetbal
Sinds het seizoen 2019/2020 heeft GOZ weer een meidenelftal in de gelederen. Iets waar we hartstikke trots op zijn. Na een aantal jaar afwezigheid is er een enthousiaste meidengroep opgestaan, inclusief trainer!! Nu hebben we een gemengde groep samen SSS Klaaswaal waarin de ene dag in de week de training plaatsvindt bij ons en de andere dag in Klaaswaal.  


Wilt u of uw kind een keer meetrainen met een jeugdelftal of aansluiten bij de voetbalfabriek? Of wenst u eerst meer info? Neem contact op met onze Technisch Jeugdcoördinator Taco Brouwer. Dit kan door te mailen naar TJC@vvgoz.nl. Vergeet niet door te geven hoe oud u bent of uw kind is en of u of uzelf al enige voetbalervaring heeft (bij een andere vereniging). Taco zorgt ervoor dat u of uw kind bij het juiste team geplaatst wordt! 


SENIOREN

- Selectievoetbal = GOZ 1 en 2
Het jeugdvoetbal uitgespeeld en u wilt voor een eerste of tweede elftal gaan? Dat kan! Ook dan kan er vrijblijvend meegetraind worden. Ons eerste elftal strijdt voor promotie naar de 3e klasse terwijl ons 2e elftal handhaving in de 3e klasse als doelstelling heeft. Beide teams trainen op dinsdag en donderdag. 
- Overige Senioren = GOZ 3 en 4 (Richt u GOZ 5 op?)
Mocht u deze ambitie helemaal niet hebben en voetbalt u lekker voor de lol kunt u ook bij ons terecht. Deze elftallen trainen elke donderdagavond op het veld en daarna in de kantine.
- Veteranen 35+
Onze veteranen zijn niet zo maar veteranen. De kern van het elftal voetbalt al jaren met elkaar en is inmiddels uitgebereid tot een veteranenelftal dat altijd meedoet om de bovenste plekken. Bovendien is er ook altijd plek voor nieuwe aanwas. Elke donderdag trainen zij van 20:30 tot 21:30 en gaan daarna direct de kantine in! 

Voor vragen mailt u naar selectie@vvgoz.nl of senioren@vvgoz.nl (ook voor veteranen). 


>>>>>>>>>> Lid worden van GOZ? Dat kan hier <<<<<<<<<<

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!