Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Mosselavond

Mosselavond

Afbeelding2.jpg
JAN DE MOSSELMAN KOMT WEER NAAR GOZ!

Na het daverende succes in november 2019, zo'n beetje het laatste evenement voor COVID zijn entree maakte, keert Jan de Mosselman, samen met zijn vrouw weer terug op De Erve. Hij zal op zaterdag 13 november de vers gevangen mosselen bereiden en serveren met stokbrood en patat. Het belooft weer een echte GOZ-avond te worden, waardoor we ook de leden die niet van mosselen houden, willen uitnodigen. Voor hen staat er namelijk Chinees van Fred te wachten. Ook niet verkeerd denk ik zo..

De kosten voor het eten zijn wederom €15 per persoon. Je kan jezelf en je vrienden/familie aanmelden via onderstaand formulier. Je wordt direct doorverwezen naar Ideal om te betalen. Lukt dit niet? Neem dan contact op met Fred Versnel of Jilles Bouter, of mail naar evenementen@vvgoz.nl. Dan kijken we samen naar een manier om de betaling en/of aanmelding te voltooien.

We kunnen zo'n maximaal 80 tot 90 inschrijvingen kwijt, dus de regel VOL = VOL is van toepassing. Wij kunnen niet wachten en hopen jullie allemaal te zien. We zullen de kantine om 18:00 sluiten om op te bouwen, zodat we jullie vanaf 19:00 kunnen verwelkomen. Voor verdere informatie, houdt onze website en social media in de gaten. 

Tot 13 november!

Groeten,
Evenementencommissie GOZ

Mosselavond GOZ

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!