Trainingstips - vv GOZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainingstips

Trainingstips


De 'Rinus app'
De KNVB heeft speciaal voor alle jeugdtrainers in Nederland een officiële app uitgebracht. De app draait om Rinus, jouw assistentrainer. Rinus heeft complete trainingen, losse oefeningen en heel veel handige tips voor je klaar staan. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of juist een beginnende trainer(/ouder) bent. Het is serieus een hele handige app om sowieso eens door te nemen, maar ook zeker om te gaan gebruiken! Het enige wat je moet doen is inloggen en de app downloaden, geheel gratis.
 Download de Rinus app hier

H
et 'Trainersmagazine'
Een site met een enorme database aan oefenvormen en complete trainingen. Een tekenprogramma om je oefeningen uit te tekenen, een trainingsplanner om alles bij te houden en een heus magazine vol achtergrondinformatie, oefeningen en tips over het trainersvak. In tegenstelling tot de Rinus app moet je voor deze database wel betalen. Vanaf 27EU kan je al lid worden van de database en het magazine.
Meer informatie vind je op Oefenstof Database

Leeftijdspecifieke kenmerken
Hieronder staan de kenmerken per leeftijdscategorie, de ontwikkelingsfase waarin de speler zich bevindt en de betekenis daarvan voor de begeleiding van jouw team, de inhoud van de training en het coachen van de wedstrijd. Houd er wel rekening mee dat het bij deze kenmerken om een gemiddelde van alle kinderen gaat.

Neem daarom ook goede notie van de categorie die boven en onder de categorie zit waarin je zelf actief bent.
Onder 6 en Onder 7
Onder 8 en Onder 9
Onder 10 en Onder 11
Onder 12 en Onder 13
Onder 14 en Onder 15
Onder 16 en Onder 17
Onder 18 en Onder 19

N
og veel meer tips and tricks van de KNVB over het begeleiden van een elftal vind je op deze pagina.

Websites vol oefenstof
-
Voetbaloefenstof
- Voetbaltrainingen
- Voetbalomgeving
- Voetbaltraining Online

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!