Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainerspagina

Trainerspagina

Deze pagina is in het leven geroepen om onze jeugdtrainers snel wegwijs te kunnen maken binnen onze vereniging. Het jeugdvoetbal kan niet zonder fanatieke of welwillende ouders, enthousiaste jeugd- of selectiespelers en ervaren trainers. Elk elftal heeft immers begeleiding nodig. Het trainer zijn van een elftal is meer dan twee keer in de week pionnetjes in een leuke vorm zetten. Het is een hele verantwoordelijkheid over soms wel 16 spelers. Daarom willen wij, als GOZ zijnde, elke trainer daarin helpen en stimuleren.

Om dit alles makkelijker te laten verlopen is het heel handig als je weet bij wie je moet zijn voor bepaalde kwesties. Heb je materialen nodig? Wil je een wedstrijd verzetten? Heb je geen scheidsrechter? Hoe bereid ik een training voor? Allemaal vraagstukken waar je als beginnend trainer logischerwijs geen antwoord op hebt.

Via deze pagina willen we jullie in ieder geval een duwtje in de juiste richting geven. Het is nu meteen duidelijk bij wie je moet zijn, hoe sommige processen verlopen, welke regels er bij komen kijken en welke oefeningen er allemaal wel niet bestaan.

We hebben het voor nu in de volgende categorieën verdeeld:
- Accomodatie en Materialen
- Wedstrijdzaken
- Communicatie en Evenementen 
- Trainingstips

Natuurlijk hebben we nog lang niet alles benoemd en zal deze pagina steeds uitgebreider worden. Hou het daarom ook scherp in de gaten om van alle updates op de hoogte te zijn.

Mis je nog een bepaald onderwerp? Mail het dan naar communicatie@vvgoz.nl!

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!