Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Boutmiddag / Kerstloterij

Boutmiddag / Kerstloterij

Boutmiddag wordt (helaas) weer Kerstloterij

Voor het tweede jaar op rij worden wij als vereniging geconfronteerd met de maatregelen omtrent COVID, die ons dwingen om de traditionele eindejaarevenementen niet of in aangepaste vorm te organiseren. Alhoewel de huidige maatregelen op 4 december 2021 aflopen hebben wij niet het vertrouwen dat de jaarlijkse Boutmiddag door kan gaan zonder dat we hiervoor strikte maatregelen moeten treffen en wellicht een gedeelte van de leden de toegang moeten ontzeggen. Om dit te voorkomen hebben we besloten om net als vorig jaar een mooie kerstloterij te organiseren met een online trekking op zaterdag 18 december 2021. Met deze beslissing houden we traditie levend in het vertrouwen dat wij volgend jaar weer gewoon terug naar normaal kunnen.

Hoe ging dat vorig jaar?
De boutmiddag op GOZ staat bekend om de gezelligheid, het biertje en een volle kantine om het voetbaljaar weer af te sluiten. Maar eigenlijk draait het maar om één ding: Het Rad van GOZ. De hele middag is het raak en oneindig veel rondes worden er gespeeld met de populaire superrondes tussendoor. Gesponsorde prijzen van goedkoop naar duur, van klein naar groot worden er verloot. Tot COVID kwam... Is de Boutmiddag te vervangen dachten wij? Eigenlijk niet. Kunnen we het anders inrichten? Natuurlijk kunnen we dat! We maken er gewoon een Kerstloterij van. De loten worden ditmaal in een eerder stadium online gekocht en op de dag van de Boutmiddag draaien we 'online' aan het Rad van GOZ. De trekking wordt gepresenteerd door de Evenementencommissie en is live te volgen op Facebook. Vele leden waren tijdens de livestream actief in de chat, waardoor het toch een leuke interactieve middag werd. We kregen zelfs foto's door dat mensen er thuis een feestje van maakte met elkaar. Laten we dat dit jaar nog grootser aanpakken! De prijzen worden verloot en worden bij u thuisgebracht indien in u in Westmaas/Mijnsheerenland woont. In de andere gevallen maken we een andere afspraak.

Kerstloterij 2021: Wat moet u weten?

- De trekking vindt plaats op Zaterdag 18 December (tijd volgt nog)
- De trekking is live te volgen op onze Facebookpagina.
- De loten worden wederom is sets van 8 nummers verkocht tegen het tarief van €10,00.
- Er zijn totaal 700 sets beschikbaar (let op: vorig jaar was ditzelfde aantal uitverkocht!)
- U krijgt de lotnummers in aanloop van de trekking per mail gestuurd.
- De loten zijn te bestellen via onderstaand formulier of via fred.versnel@gmail.com
- Het prijzenpakket bestaat ook dit jaar weer uit zo'n 250 tot 300 prijzen, waaronder de Boutmiddag toppers als: kalkoenen, gourmetschotels, alcoholische versnaperingen en specialiteiten van de bakker.
- Natuurlijk zijn er ook andere supertoffe hoofdprijzen. Hou onze site goed in de gaten!

LET OP: We gaan er vanaf nu vanuit dat er géén publiek aanwezig zal zijn die dag. Mochten er toch mogelijkheden zijn om (beperkt) open te gaan, zullen we deze mogelijkheden onderzoeken. Dit hoort u dan van ons.

 

DOET U OOK DIT JAAR WEER MEE? 
U STEUNT DE CLUB EN MAAKT OOK NOG EENS KANS OP MOOIE PRIJZEN! Ennn.. Het is heel gezellig!!

Boutmiddag / Kerstloterij

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!