Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Sinds dit seizoen werkt GOZ weer met een jeugdcommissie. De jongens zijn achter de schermen al enkele maanden druk bezig met de voorbereidingen van komend seizoen. Het is een groep jonge selectiespelers onder de vleugel van twee veteranen die zich graag willen inzetten voor de jeugd op de vereniging. De afgelopen één a twee seizoenen was er te weinig te doen voor hen, met als dieptepunt het hebben van geen één thuistoernooi. Wij stellen ze graag aan u voor zodat u weet bij wie u moet zijn voor een bepaald onderwerp:

v.l.n.r. boven: Jilles Bouter, Dirk Boere, Pim Feelders, Pepijn Swier
v.l.n.r. onder: Victor Boere, Mike in 't Veld, Mees Bouter, Jelle Swier en Vincent LaatsPim Feelders              |          Jeugdvoorzitter                    
Tevens de jeugdvoorzitter en dus aanspreekpunt binnen het bestuur.

Dirk Boere                  |          Financiën                    |          Wingman
Mijn naam is Dirk Boere, vader van een voetballende zoon (inmiddels speelt hij in het eerste) en dochter die uiteindelijk gestopt is omdat het laatste meidenelftal op hield te bestaan.
Ooit begonnen met een aantal andere vaders om de f-jeugd te trainen, dit heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan. Wel altijd in een rol van "wingman" i.v.m. met mijn werk. Jaren later ben ik aangesloten als voetballer bij het 5e en daarna bij de veteranen. Sinds twee jaar heb ik het trainen met de oudere jeugd weer opgepakt samen met Jilles Bouter, en nog een jaartje met Martijn. Komend jaar gaan we weer met frisse moed de oudste jeugd trainen, zin in. Sinds afgelopen mei met een groep enthousiastelingen betrokken bij de jeugdcommissie. We bereiden mooie evenementen en activiteiten voor  de jeugd van GOZ voor. Je gaat nog meer van ons horen!

Pepijn Swier               |          Financiën                   |          Notulist
Mijn naam is Pepijn, ik ben 20 jaar en voetbal vanaf ongeveer mijn 6e bij GOZ. Tegenwoordig voetbal ik in het 2e, waar we de laatste seizoenen altijd met hangen en wurgen in de 3e klasse weten te blijven. Een paar jaar geleden heb ik jeugdteams getraind, maar vorig seizoen heb ik met succes een scheidsrechters cursus gevolgd, dus ik zal nu meer gaan fluiten. Binnen de jeugdcommissie houd ik me vooral bezig met de financiën en ondersteun ik Jelle bij Opleiding & Promotie. Buiten GOZ studeer ik Econometrie & Operationele Research aan de Erasmus Universiteit.

Mees Bouter              |          Toernooien
Om te beginnen zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Mees Bouter en ik ben van de zomer 20 jaar geworden. Zelf ben ik sinds mijn 6e leeftijd lid van GOZ en ik voetbal op moment in het 2e elftal.Van de zomer ben ik ook lid geworden van de jeugdcommissie. Ik hoop hiermee een bijdrage te leveren aan het jeugdvoetbal bij GOZ. Met Vincent Laats ben ik verantwoordelijk voor zowel de uit als thuistoernooien voor de jeugd. Ik heb erg veel zin om met de jeugdcommissie mooie dingen voor de GOZ-jeugd te doen. Tot snel!


Vincent Laats             |          Toernooien
Mijn naam is Vincent ik ben 21 jaar oud, ik ga nu beginnen met mijn 4e seizoen bij GOZ, ik ga dit seizoen weer bij het 2e spelen of op de bank zitten. Ik ga ook helpen met het O19 team met Jilles en Dirk. Ik ben vanaf dit seizoen begonnen bij de jeugdcommissie van GOZ, hierin ga ik de taak jeugdtoernooien op me nemen samen met Mees Bouter. Samen gaan we toernooien organiseren voor de jeugd. 

 

Buiten het voetbal volg ik een HBO studie management, en werk ik bij Twist Group in de backoffice. 


Mike in ’t Veld           |          Scheidsrechters         |          Communicatie
Al sinds dat ik mij kan herinneren ben ik op GOZ te vinden. Omdat ik er al zo lang kom en speel is mijn band met de leden en club vrij hecht.  Na bijna alle jeugdteams te hebben doorlopen ben ik doorgestroomd naar de selectie. Eerst een halfjaar in het tweede en toen  naar het eerste elftal waar ik volgend jaar mijn 5e seizoen in ga. Ik heb de opleiding sport en bewegingscoördinator afgerond op niveau 4 mbo met de keuzevakken fitness en sport bewegen en gezondheid. In het 1e jaar heb ik stage gelopen bij GOZ door de D2 te trainen. Tegenwoordig fluit ik nu om de week een jeugdwedstrijd van GOZ, vaak de JO-13-1. Sinds het afgelopen jaar volg in de Hbo opleiding Toegepaste psychologie in Leiden waarbij ik gedrag van mensen bestudeer en beïnvloed. Volgend jaar wil ik stage lopen bij vluchtelingenwerk Rotterdam voor 8 uur in de week.

Binnen de jeugdcommissie ben ik verantwoordelijk voor de persberichten en ook het Instagramaccount samen met Jeroen Verschoor. Verder ben ik samen met Eric Schaay verantwoordelijk voor de scheidrechters van de jeugdelftallen en zal ik 1 van de bruggen zijn tussen de jeugd(commissie) en het 1e elftal. Buiten de vaste taken ondersteun ik natuurlijk de rest van de commissie waar nodig.

Mijn doel binnen GOZ is promoveren naar de 3e klasse met goed voetbal. En met de jeugdcommissie wil ik ervoor zorgen dat de club nog groter en gezelliger wordt dan dat het al is.

Victor Boere              |          Opleidingen               |          Activiteiten
Ik ben Victor Boere en ik ben 19 jaar oud. Ik voetbal al sinds mijn 4e jaar bij GOZ op het middenveld en ben van plan nooit meer weg te gaan. Sinds 2 jaar voetbal ik in het eerste, waar ik erg trots op ben. Binnen de jeugdcommissie zal ik me vooral bezighouden met het organiseren van randactiviteiten. Denk dan aan activiteiten buiten de toernooien en standaard-programma, zoals een FIFA-toernooi. Buiten de voetbal studeer en werk ik. Ik volg sinds 2018 de studie Mens & Techniek aan de Avans Hogeschool in Breda. Ik werk bij coolblue als lader/losser in de nacht. Mochten jullie mij willen opzoeken om iets te vragen of zeggen kan dat altijd. Op zaterdag ben ik eigenlijk heel de dag wel op club!


Jelle Swier                  |          Opleidingen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!