Accommodatie

Onbekend

Daar waren we weer. Allemaal op tijd in de zeer schone kleedkamer... 8 uur.
Als verrassing waren de nog geblesseerde Sid en zijn moeder er ook om ons aan te moedigen en te helpen het veld uit te zetten... Wat een inzet, super!!
Na een rustige warming up, want de jongens hadden er zo'n zin in, blies de liefste wedstrijdbegeleider van de wereld (volgens Tije), maar ook een erg goede, op zijn fluitje en gingen we los.

Na een mooi schot van Otto kwamen we op 1-0... Vlak daarna kwamen we op 1-1...spannnneend! Maar na een geweldige actie en schot van onze Sem, wat was hij goed vandaag, en een knal van Otto gingen we tevreden en blij de rust in met een voorsprong van 3-1

Rust... Iedereen luisterde, dronk siroop en wilde weer snel het natte gras in...daar gingen we weer!

Na rust was het een doelpunten feest. Julian scoorde zo'n mooi doelpunt! Vanuit een hoekschop zo met een boog er in. Tycho dacht dat kan ik ook en deed vanaf de linker hoek hetzelfde knappe kunstje. Otto knalde er ook nog 4 in en toen was het... jawel... 9-1!!!

Nu denkt iedereen dat was een makkie... Nou nee. Als we Luuk en Stijn niet hadden met hun geweldige keiharde verdediging en Tije op het midden, die kan echt alles, hadden we zo op 9-9 gestaan. En Sam, tjongejonge wat was hij goed de hele wedstrijd...en wakker ook (uitgeslapen ?)

Dus in het kort; we waren een echt team, jullie en de ouders. En jullie waren weer erg vrolijk, serieus en tof voor elkaar!!!
Ja wij (de trainers) zijn trots! Na veel lachen onder de douche ging iedereen een verdiend weekend vieren.